Gozdna vila

100% Pure

100_Pure

Vsi 100% Pure proizvodi so narejeni zgolj iz sestavin, ki so primerne tudi za prehrano in niso bile nikoli in nikdartestirane na živalih. 100% Pure namreč spoštuje in ceni živali in ljudje, ki stojijo za tem podjetjem, so predani aktivisti za njihove pravice.

Ko kozmetična podjetja zatrjujejo, da ‘ne testirajo na živalih’, to morda ni vedno tako. Končni izdelek verjetno res ni testiran na živalih, kaj pa posamezne sestavine? 100% Pure izdelki so pridobljeni brez mučenja živali in so povsem veganski (z izjemo produktov, ki vsebujejo med).

100% Pure izdelki za razliko od večine ostalih kozmetičnih proizvodov ne vsebujejo:

– sintetičnih kemikalij

– parabenov in ostalih potencialno nevarnih konzervansov

– sulfatov in ostalih dražečih čistilnih snovi

– umetnih dišav in barvil

– alkohola

– petrokemikalij

– propylene glycola in PEG

– strupov

– mašil (kot so dodana voda, razne emulzije, zgoščevalci in podobno)

– genetsko spremenjenih organizmov

– živalskih sestavin

Vas zanima zakaj 100% naravno?

Zato, ker se več kot 60% kozmetičnega proizvoda, ki ga nanesemo na kožo, znajde v našem krvnem obtoku in posledično v naših notranjih organih. Zato, ker se pri 100% Pure zavedajo, da je sestava kozmetike, ki jo uporabljamo vsakodnevno pomembna ravno tako, kot sestava našega zajtrka. Zavedajo se, da se zdravje začne na koži. In konča pod njo.

ZAKAJ IZBRATI GOZDNO VILO
CERTIFIKATI IN NAGRADE
certifikati-02


SI STARS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJubljana-Polje, Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640
info@gozdnavila.siO NAS
Gozdna vila je otrokom, naravi in živalim prijazna otroška trgovina s čudovitimi izdelki. Na voljo so vam pisana oblačila iz organskega bombaža, naravne šolske potrebščine, otroške stekleničke, copatki, igrače in drugi okolju prijazni izdelki.


POVEŽITE SE Z NAMI


Top