Gozdna vila

Aden + Anais

adenanais

Kot mladi ženski, ki je odraščala v Avstraliji, so bile ustanoviteljici Raegan Moya-Jones predstavljene številne tradicionalne prakse materinstva. Ena od njih – ovijanje dojenčke v velike muslinove oddeje – jo je še posebej navdušila. Zdelo se ji je, da tudi najbolj izbirčni dojenčki spijo mirneje oviti v muslin. Kljub vročim dnem in hladnim nočem je bilo otrokom udobno. In najpomembnejše od vsega, zdelo se je, da ovijanje krepi vez med matero in otrokom.
Ko se je Reagan preselila v ZDA in začela svojo družino, ni našla krp za ovijanje, kakršnih se je spomnila od doma. Bile so premajhne, izdelane iz preveč debelega flanela ali preprosto neprivlačne.
Tako se je rodila blagovna znamka Aden + Anais in po nekaj mesecih trdega dela se je blagovna znamka začela pojavljati na blogih, revijah, na otrocih znanih osebnosti in v trgovinah širom države.
Danes je Aden + Anais prinesel skupaj zapuščino musilna in modo. Ustvarjajo izdelke, ki so modni, ravno tako kot uporabni.  Verjamemo v muslin, ki izboljšuje življenje otrok in mater po vsem svetu. Dokaz je v vsakem produktu, ki ga pri Aden + Anais izdelajo, saj so zanje prejeli že številne nagrade. 

aaawards

Krpe iz muslina, ki se tradicionalno uporabljajo za ovijanje, lahko seveda uporabljate tudi za prekrivalo pri dojenju, za pokrivanje vozička, posteljnino, podlago na sedežu v avtomobilu in vozičku, pokrivanje previjalne mize ter na neskončno drugih načinov.

otheruses

aden + anais za svoje otroke uporabljajo tudi zvezdniki, kot so: Gabrielle Reece, Jennifer Garner, Tori Spelling, Marissa Jaret Winkour, Jason Priestley, John Cryer, Julia Roberts, Kelly Rutherford, Ashley Simpson, Jessica Alba, Luciana Damon, Adam Sandler, Kenneth “Babyface” Edmonds, Matthew McConaughey, Gwen Stefani, Camila Alves, Heidi Klum, Minnie Driver, Patrick Dempsey, Nicole Richie, Naomi Wats in mnogi drugi 🙂

 

multiuse storyof-new

ZAKAJ IZBRATI GOZDNO VILO
CERTIFIKATI IN NAGRADE
certifikati-02


SI STARS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJubljana-Polje, Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640
info@gozdnavila.siO NAS
Gozdna vila je otrokom, naravi in živalim prijazna otroška trgovina s čudovitimi izdelki. Na voljo so vam pisana oblačila iz organskega bombaža, naravne šolske potrebščine, otroške stekleničke, copatki, igrače in drugi okolju prijazni izdelki.


POVEŽITE SE Z NAMI


Top