Gozdna vila

Gozdna vila skrbi za vas

Gozdna vila skrbi za vas in vam nudi:

 

1. Brezplačno darilo ob nakupu
Ker verjamemo, da moramo svojim strankam ponuditi le najboljše, vas ob nakupu v spletni trgovini čaka tudi majhno darilo.

 

2. Kakovostne naravne izdelke
Našim strankam zagotavljamo, da so vsi izdelki v spletni trgovini originalni in vrhunske kvalitete svetovno priznanih blagovnih znamk. Da so izdelki več kot odlični dokazujejo tudi certifikati in številne nagrade, ki so jih prejeli. In seveda naše redne stranke, ki se z veseljem vračajo in nakupujejo v trgovinici.

 

3. Brezplačno poštnino in hitro dostavo
Če naročite izdelke v skupni vrednosti 60€, vam poštnino krijemo mi. Sicer pa znaša poštnina preko dostavne službe GLS 2,5€, preko Pošte Slovenije pa 3,50€. Ob plačilu po povzetju znesku poštnine prištejemo 0,50€, ki ga za ta način pošiljanja zaračunata GLS in PS. Po dogovoru je možen tudi osebni prevzem. Trudimo se, da so vsa naročila odposlana še isti dan. Paketek bo tako v vaših rokah v roku 1-3 delovnih dni (če ne gre kaj narobe). Če se vam s paketkom mudi (rojstvo, rojstni dan…), nas o tem obvestite na telefon: 031-685-395 in potrudili se bomo, da bo paketek ekspresno pri vas. Če vas ne bo doma, vam bo dostavljalec pustil listek oziroma vas bo pred dostavo poklical (GLS), da se dogovorite za dan in uro prevzema. Svoje naročilo lahko plačate: po predračunu (UPN – spletna banka), preko Paypala, z gotovino ob dostavi, GLS pa omogoča tudi plačevanje s plačilno kartico. (OPOZORILO: Pri plačilu ob povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna 1,07€ provizije za plačilo položnice.)

 

4. Zvezdice zvestobe za naše redne stranke
Gozdna Vila nagrajuje svoje redne stranke z zvezdicami. Z vsakim nakupom v naši spletni trgovini pridobivate stroške zvestobe. To pomeni, da boste deležnih posebnih popustov pri vsakem naslednjem nakupu. Svoje stanje lahko preverite v vašem računu.

 

5. 100% varen in preprost nakup, podaljšano garancijo in enostavno plačilo
Nakup v spletni trgovini je popolnoma enostaven. Artikle dodate v košarico, vpišete svoje podatke in zaključite nakup. Izredno enostavno in hitro. Prepričani smo, da boste z naročenimi izdelki zadovoljni. Če vam izdelek ni všeč oz. to ni izdelek, ki ste ga pričakovali, nam ga lahko v roku 30 dni NERABLJENEGA VRNETE, mi pa vam vrnemo kupnino. Izdelek, ki ga vrnete, mora biti nujno nerabljen, sicer izdelka ne moremo vzeti nazaj. Za več informacij nam lahko pošljete email na: info@gozdnavila.si. Svoje naročilo lahko plačate: po predračunu (UPN – spletna banka), preko Paypala, z gotovino ob dostavi, GLS pa omogoča tudi plačevanje s plačilno kartico.

 

6. Za več informacij nas kontaktirajte
Če se vam ob nakupu kje zatakne ali potrebujete kakršno koli pomoč ali svetovanje, smo dosegljivi na 031-685-395 in info@gozdnavila.si.

 

Ekipa Gozdne Vile

certifikati IN nagrade
certifikati-02


SI STARS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJubljana-Polje, Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640
info@gozdnavila.siO NAS
Gozdna vila je otrokom, naravi in živalim prijazna otroška trgovina s čudovitimi izdelki. Na voljo so vam pisana oblačila iz organskega bombaža, naravne šolske potrebščine, otroške stekleničke, copatki, igrače in drugi okolju prijazni izdelki.


POVEŽITE SE Z NAMI


Top