inlight-range

soilInlight je podjetje ljudi, ki so zaljubljeni v naravo, jo cenijo in spoštujejo. Inlight se zaveda njene vrednosti in poskušati uporabiti darove, ki jih narava tako velikodušno ponuja. Pri Inlightu se srečata starodavna modrost in današnja znanost, ki se skrivata v kozarčkih z najpreprostejšo naravo, njeno močjo in intenzivnostjo. Istočasno, ko Inlight uporablja naravo, jo tudi varuje.

Dolgotrajno prijateljevanje in poklicno sodelovanje med Cemon Centrom za homeopatsko medicino v Cemonu in dr.med. Marianom Spiezia, ki je tudi homeopat in zeliščar ter njegovo ženo in poslovno partnerko Loredano, je rodilo Inlight. Izdelki odsevajo željo vseh: promovirati lepoto skozi zdravje. In obenem zdraviti brez trpljenja.

Inlight se zaveda, da smo ljudje skupek preteklih izkušenj, odraz zaužite hrane in pijače ter življenskega stila. Zaveda pa se tudi, da se naš jaz odseva na koži oziroma pod njo. V želji, da bi naravo in dobro počutje ponovno približali svetu, ki to dvoje vedno bolj pozablja, je padla logična odločitev, da je potrebno začeti pri koži. Zakaj?

-naša koža je naš največji in najbolj izpostavljen organ
-izdelki, ki jih nanašamo na kožo, se absorbirajo v telo in vplivajo na naše zdravje
-naša koža odseva naše počutje
-zdravje, lepota in dobro počutje so tesni prijatelji. In rezultat našega načina življenja.

Po dolgih letih predstavljanja homeopatske medicine kot ene od poti do trdnega zdravja, je nastal projekt, kjer je glavna vloga pripadla skrbno izbranim zeliščem in eteričnim oz. deviškim oljem. Tako čiste in organske sestavine so najboljše, kar lahko vašemu telesu ponudite. Inlight odlično izgleda na koži in izjemno deluje tudi pod njo. Pri Inlightu ne boste našli slabih strani; izdelki so sinonim za zdravje in odlično počutje.

Vse sestavine Inlighta so vegetarijanskega izvora in imajo organski certifikat podeljen s strani Soil Association-a. Naravna, deviška olja, ki se dopolnjujejo s homeopatijo, ne nudijo samo izrednih zdravilnih in negovalnih učinkov ter dišečega vonja, temveč delujejo tudi kot naravni konzervansi. Ja, to pomeni, da v Inlightu ne boste našli umetnih konzervansov, ravno tako pa so izdelki brez dodane vode (z izjemo Floral Face Tonica, ki vsebuje cvetlične vode) in alkohola. Inlight ni bil, ni in nikoline bo testiran na živalih. Rezultat je visoko koncentrirana in učinkovita kozmetika, čista kot solza.

Kaj pa Inlight embalaža? Tudi tu se kaže skrb za naravo, saj Inlight ne uporablja drugega kot zgolj steklo in papir, ki je recikliran. Vsa črnila in tinte so čistega organskega izvora. Inlight je narava.

ZAKAJ IZBRATI GOZDNO VILO
CERTIFIKATI IN NAGRADE
certifikati-02