Gozdna vila

Vitamini

Prikaz vseh 6 rezultatov


 • Ne glede koliko ste stari in kakšne prehranske navade imate bodite pozorni na simptome, ki so lahko znaki pomanjkanja vitamina B12. Če čutite utrujenost, slabokrvnost, depresijo, znake demence, težave z živci ali imate katero koli drugo nenalezljivo kronično bolezen pomislite tudi na B12.
  Jemanje vitamina B12 v obliki ustnega pršila, ki vsebuje metilkobalamin, zagotavlja hitro in učinkovito absorpcijo skozi sluznico neposredno v kri. Za razliko od tablet ali kapsul zaobide prebavni sistem, ki pogosto moti absorpcijo.
  S sladilom (brezovo sladilo).
  Pršilo zadošča za 40 dni rednega jemanja.
  Boost (iz angleščine – dvigniti, poveličevati, dvigniti energijo) je nagrajen izdelek!
  Vitamin B12 je najpogosteje v obliki cianokobalamina. Po sedanjih znanstvenih ugotovitvah je hidroksokobalamin boljši od cianokobalamina, še boljši pa je metilkobalamin. Metilkobalamin je oblika fiziološko aktivnega kobalamina, ki edini lahko preide možgansko-krvno pregrado in ga najdemo v krvni plazmi, možgansko-hrbtenjačni tekočini in v tekočem delu citoplazme. Metilkobalamin se v tkivih zadržuje skoraj tri krat dlje kot cianokobalamin.
 • S sladilom.
  DLux 3000 je priročno ustno pršilo, ki omogoča ohranjanje zdrave ravni vitamina D in zagotavlja odlično oskrbo s tem dragocenim vitaminom. Je izvrstno in učinkovito nadomestilo tablet, kapsul ali kapljic, ki jih je treba praviloma zaužiti z vodo, in izjemno priročen za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave z želodcem ali črevesjem.

  Strokovnjaki Cardiff Univerze so testirali DLux in ugotovili, da edino zagotovi takojšnjo absorpcijo več kot tretjine razprška prek ustne in podjezične sluznice. Zaradi drugih sestavin in mikro emulzije, je absorpcija DLux vitamina D blizu intravenski.
  1 razpršek vsebuje 3000 i.e. (75 mcg) vitamina D3. Je s prijetnim okusom poprove mete.
  Izdeleki DLux so bili zasnovani in razviti v sodelovanju z Janom de Vriesom, cenjenim strokovnjakom z več kot štiridesetimi leti izkušenj in pionirjem na področju zdravstvenega varstva.
 • S sladilom.
  DLux 400 je priročno ustno pršilo, ki omogoča ohranjanje zdrave ravni vitamina D in zagotavlja odlično oskrbo s tem dragocenim vitaminom za dojenčke in otroke. Je izvrstno in učinkovito nadomestilo tablet, kapsul ali kapljic, ki jih je praviloma treba zaužiti z vodo, je v obliki okusnega ustnega pršila izjemno priročen za otroke in osebe, ki težko požirajo ali imajo težave z želodcem ali črevesjem.
  Strokovnjaki Cardiff Univerze so testirali DLux in ugotovili, da zagotovi takojšnjo absorpcijo več kot tretjine razprška prek ustne in podjezične sluznice. Zaradi drugih sestavin in mikro emulzije, je absorpcija DLux vitamina D blizu intravenski.
  1 razpršek vsebuje 400 i.e. (10 mcg) vitamina D3. Je z okusom mete in je primeren tudi za osebe, ki ne uživajo živalske hrane.
  Izdelek uradno podpira Britansko društvo vegetarijancev  – Vegetarian Society.
  Izdeleki DLux so bili zasnovani in razviti v sodelovanju z Janom de Vriesom, cenjenim strokovnjakom z več kot štiridesetimi leti izkušenj in pionirjem na področju zdravstvenega varstva.

   

 • Magnezijevo olje Lahko Noč je magnezijevo olje v spreju, ki vsebuje 100% naravne sestavine. Magnezijevo olje Lahko Noč se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopi v celice in nadomesti magnezij, ki ga naše telo, kljubujoč napornemu in stresnemu načinu življenja, vse bolj potrebuje in katerega dandanes primanjkuje v običajni sodobni prehrani.

   

  Pršilo Magnezijevega olja LAHKO NOČ predstavlja učinkovito masažno sredstvo, namenjeno sproščanju mišic in zagotavljanju mirnega in prijetnega spanca. Ob magneziju vsebuje tudi sproščujoča eterična olja (izvlečki grozdnih pešk, bergamota, kamilice in kadulje).

  Brez prisotnosti magnezija bi se kalcij v telesu kopičil v mehkem tkivu, mišicah in ob sklepih ter povzročal otrdelost, izgubo prožnosti in omejeno gibljivost telesa. Magnezijevo olje Lahko Noč omogoča, da se v njem vsebovan magnezij absorbira neposredno v kožno tkivo in kmalu učinkuje.

  Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, delovanju mišic, normalnemu psihološkemu delovanju, ohranjanju zdravih kosti in ohranjanju zdravih zob. Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin.

 •  

  Magnezijevo olje ORIGINAL sprej je naravni vir magnezijevega klorida. Absorbira se neposredno v kožno tkivo, takoj vstopi v celice in nadomesti magnezij, ki ga naše telo potrebuje. Je večkrat nagrajen izdelek. Primerno je za ljudi vseh starosti, prav tako za nosečnice in doječe matere.

  Magnezijevo olje Original je magnezijevo olje v spreju, ki vsebuje 100% naravne sestavine. Magnezijevo olje Original predstavlja naravni vir magnezijevega klorida Zechstein Inside®. Sprej se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopi v celice in nadomesti magnezij, ki ga naše telo, kljubujoč napornemu in stresnemu načinu življenja, vse bolj potrebuje in katerega dandanes primanjkuje v običajni sodobni prehrani.

  Ljudje so soočeni z vse bolj perečim pomanjkanjem magnezija. Ameriška nacionalna akademija znanosti  je v okviru leta 1997 izvedene raziskave ugotovila, da 70 % prebivalcev Združenih držav Amerike trpi za pomanjkanjem magnezija. Temu potruje več razlogov, predvsem predelava hrane zaradi česar je le ta vedno bolj osiromašena, sodobne metode kmetovanja, ki siromašijo kvaliteto prsti ter zdravila in aditivi v prehrani, ki med procesom presnove v organizmu porabijo ogromno magnezija.

 • Magnezijevo olje Šport je magnezijevo olje v spreju, ki vsebuje 100% naravne sestavine.  Magnezij predstavlja najpomembnejšo rudnino v zdravi prehrani športnika. Med telesnimi napori in pospešeno presnovo se porabi in z znojem iz telesa izloči velika količina magnezija in ga je zato potrebno dodajati, saj magnezij zagotavlja oskrbo mišic s kisikom med telesno aktivnostjo. Tako prispeva k večji zmogljivosti, kakor tudi k hitrejši in učinkovitejši regeneraciji. Zaradi vsebnosti eteričnih olj pršilo predstavlja tudi učinkovito sredstvo za sproščanje in krepitev mišic in sklepov.

  Magnezijevo olje šport se lahko uporablja pred, med in po športni aktivnosti in zaradi tega predstavlja učinkovito sredstvo za ohranjanje in izboljševanje telesnih zmogljivosti, zdravja in dobrega počutja.


Prikaz vseh 6 rezultatov

Filtrirajte po ceni

Kategorije izdelkov

ZAKAJ IZBRATI GOZDNO VILO


SI STARS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJubljana-Polje, Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640
info@gozdnavila.siO NAS
Gozdna vila je otrokom, naravi in živalim prijazna otroška trgovina s čudovitimi izdelki. Na voljo so vam pisana oblačila iz organskega bombaža, naravne šolske potrebščine, otroške stekleničke, copatki, igrače in drugi okolju prijazni izdelki.


POVEŽITE SE Z NAMI


Top