Gozdna vila

MNENJA STRANK

Ker sem redna stranka vaše spletne trgovinice in z vsem kupljenim nadvse zadovoljna, z veseljem delim svoje mnenje in priporočam kupljene izdelke tudi vsem mamicam/staršem, ki o njihovem nakupu še premišljujejo. Za svojo princesko sem kupovala izdelke znamke Aden+Anais in sicer ninice, poletne in zimske odejice iz muslina ter tanjše in bolj debele spalne vreče iz muslina. O kvaliteti in prednostih organskega bombaža/muslina ne bom izgubljala besed, saj so izdelki odlično predstavljeni na spletni strani Gozdne vile, naj dodam le, da so potiski blaga imenitno-zabavno-privlačni za dojenčke in malčke ter da sva se z možem marsikdaj nasmejala, ko sva najino malo opazovala pri preučevanju živalic in podob na krpah in spalnih vrečah. Koliko smeha šele bo, ko bo mala spregovorila in poskušala te živalice poimenovati? 🙂

Hvala torej Gozdni vili, da mi/nam omogoča poseganje po teh izdelkih in skrbi za eko in bio osveščanje mamic/staršev in njihovih malčkov!

Katra

S spletno trgovinico Gozdna vila imam same pozitivne izkušnje. Tako z izdelki, kot z osebjem (Aleksandro, ki je nadvse prijazna in hitro odzivna).

V naši družini si ne znamo predstavljati spanja brez spalne vreče Aden + Anais ali pa njihovih krp. Naročanje v spletni trgovinici je nadvse preprosto, enostavno in hitro. Naročene izdelke pa nato v kratkem prinese poštar na dom. Nakup v Gozdni vili definitivno toplo priporočam.

Jadranka

Verjetno pa se zavedate, da svoje delo opravljate izvrstno tudi po tem, ko vam stranke zaupamo in pri vas vedno znova naročamo izdelke, ki jih izberete tako skrbno, kot bi jih izbrale same.

Ja, prav ste razbrali, pri vsakem nakupi sem prijetno presenečena, nad izdelki navdušena in res me niste nikoli razočarali. Želim vam veliko dela še naprej…vem sliši (bere) se čudno, a vam se vidi da vam je delo v veselje in ne v breme.

Neja


SI STARS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJubljana-Polje, Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640
info@gozdnavila.siO NAS
Gozdna vila je otrokom, naravi in živalim prijazna otroška trgovina s čudovitimi izdelki. Na voljo so vam pisana oblačila iz organskega bombaža, naravne šolske potrebščine, otroške stekleničke, copatki, igrače in drugi okolju prijazni izdelki.


POVEŽITE SE Z NAMI


Top