Gozdna vila

O nas

Gozdna vila je spletna trgovina, ki je svoja vrata odprla z namenom, da bi vašim malčkom oziroma celotni družinici ponudila kakovostne, naravne in stilsko dovršene izdelke. Trgovinico je na noge postavila Aleksandra s svojimi bližnjimi, zdaj pa želiva uspešno zgodbo družinskega podjetja nadaljevati Anja in Katja. Gozdna vila v bistvu ostaja v družini – le malce širši.

S ponudbo blagovnih znamk, ki proizvajajo lepe, trpežne, okolju prijazne in nestrupene izdelke, vam želiva olajšati starševstvo. Pri Gozdni vili vam tako ni treba skrbeti glede vaših izbir, saj so vsi izdelki izbrani skrbno. Prepričani sva, da bodo vaši najmlajši z njihovo pomočjo razvijali domišljijo ter ustvarjalnost in da jim bodo tudi v zabavo. Vsekakor upava, da boste začutili najino posebno skrb, energijo in dobro voljo, ki jo vlagava v trgovinico.

Če imate kakršnakoli vprašanja, želite deliti nekaj vaših misli z nami ali pa le potrebujete kakšno informacijo več, nas vedno lahko kontaktirate preko elektronske pošte – info@gozdnavila.si.

Če želite, se lahko prijavite na naše e-novice, nam sledite na Facebooku in Instagramu, ali pa spremljate in prebirate zapise na našem blogu.

Zahvaljujeva se vam za podporo in upava, da bo Gozdna vila tudi vam  prinesla toliko veselja, navdiha in magičnosti kot nama.

Želiva vam veliko lepih trenutkov!
Anja in Katja

 


SI STARS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJubljana-Polje, Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640
info@gozdnavila.siO NAS
Gozdna vila je otrokom, naravi in živalim prijazna otroška trgovina s čudovitimi izdelki. Na voljo so vam pisana oblačila iz organskega bombaža, naravne šolske potrebščine, otroške stekleničke, copatki, igrače in drugi okolju prijazni izdelki.


POVEŽITE SE Z NAMI


Top