Gozdna vila

Pogoji dostave

Dostavo naročenega blaga opravlja GLS. Za vsa naročila oddana do 12-ih, se bo trgovec potrudil, da bodo odpremljena iz skladišča še isti dan (pod pogojem, da je blago na zalogi), sicer pa v roku 24 ur. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Dobavni rok začne teči ob 14.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo “V obdelavi”. Dobavni rok je v izjemnih primerih največ do 30 dni, razen če je dogovor drugačen. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.

Kaj pomeni na zalogi?

Za vsa naročila, katerih artikli so označeni z na zalogi in oddana do 12-ih, se bo trgovec potrudil, da bodo odpremljena iz skladišča še isti dan.

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov.

Cena dostave se spreminja in sproti osvežuje med naročilom. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Paket vam pripelje GLS. Priporočamo, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo pred dostavo poklicali.

Naročilo ‘ob povzetju’ plačate dostavni službi GLS z gotovino ali bančno kartico. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu, in držijo, razen če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

Darilca in promocijske akcije

Ker radi nagrajujemo naše zveste stranke, bralce e-novičk in vse ostale, ki nas spremljajo preko ostalih medijev, mnogokrat izvedemo posebne promocijske akcije. V kolikor se obiskovalec odloči, da izkoristi takšno akcijo, se hkrati zaveda in obveže, da v kolikor pride do vračila artiklov delno ali v celoti, se mora prav tako vrniti tudi darilce, razen, če stranka v isti vrednosti zamenja vračajoči artikel za kakšnega drugega iz spletne trgovine. Prav tako darilc, ki jih stranke dobijo brezplačno ob nakupu, ne menjujemo ali vračamo vrednosti izdelka.

Terjatve

Kakršne koli informacije, zahtevke, prošnje in obvestila, lahko pošljete po elektronski pošti na info@gozdnavila.si. Ti se bodo obravnavali v skladi z navedenimi pogoji. Potrudili se bomo odgovoriti v roku osmih (8) dni po predložitvi vašega zahtevka. Prizadevali si bomo, da izpolnimo svojo obveznost v roku osmih (8) dneh po vašem zahtevku.

Copyright © 2019 SI STARS d.o.o.
Vse pravice so pridržane. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate po e-pošti: info@gozdnavila.si

zakaj izbrati gozdno vilo

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

certifikati IN nagrade
certifikati-02


SI STARS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJubljana-Polje, Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640
info@gozdnavila.siO NAS
Gozdna vila je otrokom, naravi in živalim prijazna otroška trgovina s čudovitimi izdelki. Na voljo so vam pisana oblačila iz organskega bombaža, naravne šolske potrebščine, otroške stekleničke, copatki, igrače in drugi okolju prijazni izdelki.


POVEŽITE SE Z NAMI


Top